Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananaskassler med potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Potatissalladen vill stå och dra någon timma

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka ihop ananas och chilisås. Skåra kasslern men inte igenom. Lägg på fat och häll ananasen över Baka i 225 grader i 30 minuter
  2. Dela potatisen i bitar. Rör ihop créme-fraiche och gräddfil. Kärna ur och strimla paprikan. Skala, skiva löken. Spola bönorna i vatten. Rör ner potatis, paprika, lök och bönor i gräddfilsröran. Smaka av med salt, peppar och timjan. Låt gärna potatissalladen stå och dra någon tim före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.