Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananaskassler med råris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Krämig och god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp matolja i en kastrull och stek riset på medelvärme tills det börjar ta färg. Häll på dubbla mängden lättsaltat vatten, låt småkoka på låg värme tills att vatten har kokat in (ca 15 min).
  2. Sätt ugnen på 175%. Skiva kassler och varva kassler med ananasringar i en ugnssäker form. Salta och peppra och strö över curry och riven ost. Sätt in i ugnen i 5 min tills osten smält.
  3. Smula buljongen i en bunke och häll i grädden, blanda, häll i formen.
  4. Låt kasslern stå ytterligare 10 min i ugnen tills ytan fått färg.
  5. Servera rätten med kokt råris och broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.