Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananaskyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och lättlagat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingbenen i en stekgryta. Häll i vattnet och låt puttra under lock i 10 min.
  2. Strimla vitkålen fint med osthyvel eller i matberedare.
  3. Fräs vitkålen med smör i en stekpanna så att den mjuknar något.
  4. Skär ananasen i bitar. Lägg vitkål, ananas, soja och kryddor i stekgrytan och rör om.
  5. Låt koka under lock i 5 min.
  6. Rör ut potatismjölet i lite vatten och häll ner det i grytan under omrörning. Låt koka upp.
  7. Servera med cous-cous eller ris och färska grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.