Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananasmuffins

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Goda och saftiga muffins, perfekt för sommar utflykterna (ett tips är att pressa ur lite extra saft från ananasen då det annars kan bli lite gegigt..) =)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sila spadet från ananskrosset och ta vara på det. Rör smör o sockret poröst. Blanda i ett ägg i taget under omrörning. Blanda vanlijsockret, vetemjölet och bakpulvret. Tillsätt mjölblandningen växelvis med mjölken. Vänd till sist ner ananaskrosset. Fyll formarna 3/4.
  2. Grädda dem i 200 grader, 10 -12 min. (I stora formar dubbla tiden.) Låt kallna. Vispa samman florsocker och ananasspad. Skeda över glasyren.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • matildar_84 28 mars 2011

    Jättegoda med småbitar av skumbanan i också... :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.