Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananaspaj

 
  • Serverar: 6-10 portioner
Skriv ut

Fräsch, somrig paj som egentligen passar bättre till kaffet i bersån än som efterrätt. Älskad av alla mina vänner.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ingredienserna till pajdegen, och tryck ut i en stor pajform, gärna med lös kant. Förgrädda ca 10 min, så degen får yta. Krama ur ananasen och lägg i skalet. Vispa ihop resten av ingredienserna och häll över. Strö gärna över nån msk råsocker också. Grädda 35-40 min (kan variera mkt beroende på ugn). Servera med råsockerbeströdd crème fraiche i stället för vispgrädde. Mums!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.