Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananaspaj

(5 kommentarer)  
Ananaspaj Ananaspaj
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod paj enkel att göra

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt till degen och låt vila ca 15 min Vispa ihop creme fraich socker vanilj ägg Rör sist i ananassen Tryck ut degen i en pajform häll i fyllningen grädda mitt i ugn 200gr tills pajen fått färg ca 45-50min

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Lilljeppe 26 oktober 2007

    Supergod, mer behövs inte sägas

  • Rottweilern 16 juni 2009

    Mmmm sååå god. Jag tog TRE små burkar ananas(lät dem rinna av i ett durkslag). God ljummen med vaniljglass.

  • ime 22 juli 2009

    Den här är supergod.Jag lade urkårnade färska körsbär på degen,hällde fyllning utan annanas men med hackad mandel istllet. Värt att prova.

  • agam 14 februari 2010

    En helt suveränt god paj. Åt den ljummen med vaniljglass till, MUMS. Den här kommer jag att göra många gånger.

  • FruKernell 22 mars 2010

    Underbar paj. Fick receptet av en kompis och ska bjuda på pajen på lördag då vi har middag. Fick till och med ge det till två andra. Är det någon som har provat att blanda i kokosflingor i fyllningen?? Det ska jag göra till helgen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.