Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananaspaj

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En fantastisk läskande paj en varm sommardag

Ingredienser

Instruktioner

Blanda smält smör, socker, vetemjöl och bakpulver till en deg som lägges i botten på en pajform. Häll i ananasen i pajskalet. Blanda creme fraiche, ägg, socker och vaniljsocker till en smet och häll den över ananasen. Grädda i ugnen 200 grader i 20-25 minuter. Serveras lite ljummen med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.