En paj långt utöver det vanliga. Den är saftig, syrlig och söt på en gång. Jag tappade bort receptet en gång och sökte bland mängder av recept för att finna det åter. Bland vänner och bekanta över hela världen Såväl från Barbados som Hawaii. En dag fann jag det åter. Jag delade med mig av detta recept. Till bl.a. Stjärnkockar på Barbados hotell – de blev alldeles lyriska. Den är mycket enkel och snabb att göra – och resultatet blir enastående. Du behöver inte ha vare sig grädde, glass eller vaniljsås till. Jag lovar dig.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Den är god!
Jättegod paj. Bakade den före middagen och HALVA pajen var uppäten innan potatisen var färdigkokt. Ditt recept blev omedelbart en ny familjefavorit. Dagen efter var det bara en liten bit kvar.