Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananassallad

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

En söt och uppriskande sallad som passar att äta som den är eller till kött.

Ingredienser

Instruktioner

Skär ananasringarna i 1 cm stora bitar. Dela böngroddarna på mitten och låt ligga i blöt ett par minuter. Skär vitkålen i smala strimlor och låt ligga i blöt tillsammans med böngroddarna. Sila sedan bort vattnet och blanda ner ananasen tillsammans med böngroddarna och vitkålen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.