Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananassalsa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket gott som tillbehör till grillat och stekt kött. Passar bra på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

Kärna ur och hacka chilin. Blanda tomater, äppelmos, ingefära, socker, chili och avrunnen ananaskross i en kastrull. Koka upp under omrörning och smaka av med salt och peppar. Låt salsan kallna. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kajenn 17 maj 2009

    Ett jättegott tillbehör till det grillade köttet! Den här ska vi göra igen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.