Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananassorbet

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

En mycket god sorbet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vatten och socker. Låt blandningen koka några minuter. Kyl lagen. Tillsätt juicen utrörd i 1 dl vatten. Ställ blandningen i frysen och låt den frysa tills den är halvfast, 1-1 1/2 timme.
  2. Rör om i sorbeten några gånger under frysningen så att konsistensen blir jämn och smidig. Frys på nytt 3-4 timmar.
  3. Servera sobeten i potionsglas med ett nerstucket flarn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.