Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananastoppad skinkschnitzlar med paprika- och lökfräs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel rätt att laga till vardags eller lite festligare tillfälle.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva rödlöken. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna.
  2. Fräs lök och paprika i hälften av margarinet ca 5 minuter. Krydda med ½ tsk salt och ½-1 krm kajennpeppar.
  3. Låt ananasen rinna av. Stek schnitzlarna i resten av margarinet ca 3 minuter per sida. Krydda resterande salt och peppar. Låt ananasen fräsa med någon minut vid sidan om i stekpannan.
  4. Servera schnitzlarna toppade med ananasen, paprika- och lökfräs, klyftpotatis, en blandad sallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.