Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananaswok med ingefära och honung

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lite annorlunda efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Skär ananasen i bitar. Smält smör i en wokpanna och tillsätt honung och riven ingefära. Woka i ca 2–3 minuter. Strö över rostade pumpafrön.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 8 augusti 2009

    Wow vilken hit, detta var verkligen smarrigt. Full pott, 5p tackar. Lennart.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.