Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ancis höstgryta

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 6 timmar
Skriv ut

Detta är ett riktigt långkok som jag lagar till på morgonen och sedan kokar hela dagen. Om du skär köttet själv så låt det inte bli för små bitar. Resultatet är det värt att vänta på!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttet i en stekgryta i lite olja. Ha gärna i en klick smör så att du ser att oljan är tillräckligt varm - köttet ska få färg! När köttet har fått färg har du ner alla grönsaker och svampen. Häll på vinet och vattnet. Krydda.
  2. Låt koka upp och sänk sedan plattan så lågt som möjligt MEN grytan ska småkoka. Låt småkoka under dagen. Grytan behöver minst 4-5 timmar för att smakerna ska gifta sig med varandra och att köttet blir härligt mört.
  3. Servera med kokt potatis och/eller sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.