Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anders Älgskavs gryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god variant jag drog ihop när jag missat köpa bladspenat men det gick fint ändå.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn ock krydda älgskaven och gör detsamma med champinjonerna. Skiva purjolöken och paprikorna och tillsätt i grytan. Tillsätt ca 6 dl vatten med grädden,sojan,maggin och fonden.Pressa i vitlök och krydda till önskad smak och låt småputtra i ca 20 minuter tills riset eller potatisen blir klart. Red av med maizena. Smaka av och servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 2 april 2012

    Har nu ätit din smarriga älgskavs gryta kanon gott blir en favorit här hemma hoss mej en 5 ger jag dej monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.