Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anders kycklinggryta med kanelsmak

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

God kycklinggryta med lite Marockansk touch.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn kycklingen så den får lite färg och stek sedan hackad lök och lägg över i en gryta. Blanda ner övriga ingredienser och låt puttra i ca 45 minuter och red av med maizena till önskad konsistens och servera med ris och matlagnings joghurt samt finhackad bladpersilja.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaullabritt 9 januari 2014

    Tack för ett bra kryddförslag. Jag gjorde grytan på kycklingfilé och ovanpå spisen. Det blev jättegott trots det.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.