Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Andis mjuka chokladkakor

 
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Choklad i runda former.

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Smält smöret och låt det svalna till rumstemperatur. 3. Blanda socker, kakao, vaniljsocker och bakpulver i en bunke och tillsätt smöret. 4. Tillsätt sedan 1 ägg i taget och avsluta med att blanda i mjölet till en slät smet. 5. Lägg ut små klickar med ca 5cm mellanrum på ett en plåt med bakplåtspapper. 6. Grädda i ugnen i 15 minuter och låt kakorna sedan svalna. 7. Avsluta med att sila över florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.