Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Andra laxrullar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25-30 portioner
Skriv ut

Recept från Arla Köket

Ingredienser

Instruktioner

Lägg ut laxskivorna lite omlott på plastfolie till en fyrkant, ca 25x25 cm. Blanda kvarg, senap, dill och gräslök. Bred det över laxen. Rulla ihop laxen och linda om plasten. Låt laxrullen ligga i frysen minst 4 tim. Ta fram den ca 1/2 tim före servering. Skär laxrullen i tunna skivor med en vass kniv. Lägg dem på skivor av rostad baguette eller lägg skivorna på assietter och servera med bröd till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Judith 13 januari 2009

    Jag gjorde domhär till julbordet, trodde inte det skulle bli så himla gott faktiskt :) Lätt att göra, och lika lätt att äta upp. (dom blev dock lite snuskiga dagen efter, speciellt brödet, det ska man slänga)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.