Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Andreas banankaka

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Denna brukar jag slänga ihop lite snabbt de gånger jag har bananer som sett sina bättre dagar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägget och sockret poröst.
  2. Lägg i bananerna, grädden och smöret och fortsätt vispa.
  3. Blanda mjöl, bikarbonat, bakpulver och vaniljsockret i en annan bunke. Häll i det i banansmeten och vispa.
  4. Häll allt i en smord form.
  5. In i ugnen 175 grader, 40-45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.