Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Andreas knäckebröd

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Enkelt men gott knäcke

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa kryddorna i en mortel. Lös jästen i ljummet vattnen. Rör ner kryddorna. Tillsätt sirap, olivolja och det mesta av mjölet. Arbeta till en smidig deg.
  2. Låt jäsa ca 30 min.
  3. Sätt ugnen på 200 grader.
  4. Dela degen i 6 bitar. Kavla ur till runda, tunna knäckebröd, stora som en ugnsplåt, på väl mjölat bakbord.
  5. Grädda bröden i mitten av ugnen, 12-15 min, tills de hårdnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.