Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anettes tekakor

 
  • Serverar: 50-60 portioner
  • Tid: 2 timmar 15 minuter
Skriv ut

Mycket mumsiga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjölk och havregryn och låt svälla över natten. Rör ut jästen i lite socker. Smält margarinet och låt det svalna. Blanda allt till en deg som bakas ut meddetsamma.
  2. Kavla ut till tunna plattor, ca 1 cm tjocka. Låt jäsa på plåt i ca 2 timmar. Grädda i 225° i ca 5-10 minuter då de har fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.