Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ångad regnbågsforell med picklade skogschampinjoner och grapefrukt

 
Skriv ut

Regnbågsforell med svamp och grapefrukt - fisk när den är som godast.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ställ in fisken i ångsugnen 80 grader ca 4 minuter.
  2. Koka riset.
  3. Koka upp lagen tillsammans med timjankvistarna, lyft av och slå i champinjonerna.
  4. Filéa grapefrukten och blanda i grapefrukten i pickellagen tillsammans med champinjonerna.
  5. Ställ av de färdiga picklesen.
  6. Ta bort skinnet på den färdiga fisken, lägg upp tallrik och servera med ris och picklade skogschampinjoner.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.