Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aniskokta päron med toscasås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God kombination med den kryddiga smaken från anis mot den söta toscasåsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och kärna ur päronen. Koka upp vatten, socker, citronsaft och stjärnanis. Lägg i päronen, låt sjuda tills de känns lagom mjuka. Låt päronen svalna i lagen.
  2. Skålla, skala och grovhacka mandeln. Koka ihop grädde, socker och sirap till en simmig konsistens och ljusbrun färg. Låt det koka ganska rejält. Rör ner den hackade mandeln.
  3. Servera päronen och toscasåsen rumsvarma med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.