Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anitas frukostbröd á la Astrid

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Ett gott och nyttigt brödrecept som har modifierats av min mamma!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vetemjöl, grovt mjöl, bikarbonat, salt, mandel, valnötter, linfrön, torkade aprikoser i en bunke.
  2. Tillsätt lättfil och rör samman till en slät smet
  3. Fördela smeten i 2 smorda avlånga bakformar. Grädda i 175º i nedre delen av ugnen i 60 min. Stjälp upp bröden på galler och låt dem svalna inlindade i bakduk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jagarp 8 juli 2012

    Jättegott. Tog russin ist för aprikoser (hade inga hemma). Hade ingen filmjölk så jag tog lättvaniljyogurt istället. Mycket populärt bröd.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.