Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anitas goda köttbullar

 
Skriv ut

Mina köttbullar blir alltid lika omtyckta av både barn som vuxna. Ett måste på jul samt midsommarbord.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att bland skorpsmulor eller ströbröd med mjölken och låt det stå och svälla en stund.
  2. Hacka löken och stek den gyllenbrun
  3. Blanda nu nötfärsen, blandfärsen med skorpblandningen, kryddan och löken. Arbeta ihop det väl.
  4. Låt köttfärsen vila 1/2 timma så kryddan och löken blandas riktigt.
  5. Nu är det bara att forma små köttbullar och steka så att dom får en fin stekyta på varje sida och skaka om i pannan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.