Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anitas wienerstänger

 
Skriv ut

Enkla att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker. Ägg, citronskal , vetemjöl och bakpulver blandas ner.
  2. Rulla till två fingertjocka längder, gör en fördjupning i mitten och lägg dit sylten.
  3. Grädda i 175º ca 12 minuter.
  4. Blanda glasyren och bred den över när kakorna fortfarande är lite varma.
  5. Skäres i 2 cm sneda bitar då kakorna kallnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.