Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anjovispaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mycket smakrik paj

Ingredienser

Instruktioner

Kör gärna pajdegen i matberedare. Låt den stå kallt en stund innan du förgräddar den i 225, 10 min. Gör äggstanningen, skär ansjovisen i mindre bitar, fräs löken utan att den tar färg. Häll allt i det förgräddade pajskalet, grädda i c. 30 min el. tills äggstanningen är krämig. Ät och njut den helst lite avsvalnad med en god sallad.

Kommentarer (1)

  • anne-mai 24 november 2010

    Anjovispajen var något av det godaste jag ätit och den gjorde stor succé hos vårs våra gäster. Jag kan varmt rekommendera den.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.