- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Härlig middag på tu man hand, eller i glada vänners krets.
Instruktioner
- Anka:
Ruta skinnet med en vass kniv.
Stek den i stekpanna salta peppra.
Lägg den i en ugnsfast form
In ugnen 175 grader i ca 15 min.
Låt vila i 5-10 min
Skiva upp i skivor
- Sparrispotatis:
Skala potatisen dela i 2 delar, salta, lägg i en ugnsfast form.
In i ugnen ca 25 min
- Rödvinssås:
Skala löken hacka i små bitar, lök och tomatpurén fräses i margarinet lägg i mjölet
rör runt, häll på vin, vatten och buljong.
Koka i 10 min salta peppra ev.
- Skölj salladen stek sparrisen snabbt skär i 3 delar. Blanda allt i en stor skål häll på oljan salta peppra.
- Servera direkt
Publicerat den
20 juni 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Detta är jättegott,lagat det två gånger sista gången var nu till nyår och blev jätte uppskattat av gästerna
Vad är det som är i minikrustaderna?