Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ankbröstfilé i örter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Den som kommer på något att göra med skyn kan säga till. :)

Ingredienser

Instruktioner

Häll allt utom ankan i en ugnsform och rör om. Gör några snitt på fettsidan av ankbröstfilén och lägg den med fettsidan neråt i formen, ös över oljeblandningen och ställ in i ugnen på 200 grader i 20 min. Ta ur ankan och skär i lagom tjocka bitar lägg i dem i oljan igen och in i ytterligare 5 min. Ta ut och njut!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • imminn 22 februari 2010

    Hej! Jag skulle kunna tänka mej att det går bra att göra samma sorts sås som jag brukar göra till kalkon. Jag har liknande sky, förutom att jag inte har vitlök i. Jag brukar ha halverade vindruvor som fåt koka med en stund så de mjuknar och sen reda av med grädde. Det blir jättegott att bryta av med det söta. Du kan ju testa så får du se om det faller dej i smaken. MVH//Imminn

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.