Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ankis Festsill

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod sill till såväl midsommar som jul.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka löken samt dillen och lägg i en skål. Stöt kryddorna och lägg i skålen. Blanda sedan i socker, tomater, ättika och olja, rör ihop alla ingredienser. Tag därefter sillen och blanda ner i skålen, rör om försiktigt. Är festsillen gjord redan på morgonen så kan den avnjutas redan på kvällen. Låt det väl smaka!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.