Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ankis fiberbröd

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Smörj 2 avlånga brödformar.
  3. Klipp till ett bakplåtspapper och lägg i botten. Blanda alla ingredienser och arbeta snabbt ihop till en lös deg.
  4. Fördela degen i formarna.
  5. Grädda i nedre delen av ugnen ca. 1 timme. Stjälp upp bröden på galler och låt dem kallna under bakduk.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • evaldo 17 maj 2008

    Det ser ut att vara något att bita i. Ska testa.

  • frucaos 3 juni 2008

    Gott bröd - mycket att tugga på, och saftigt och fint. Smakar som filmjölkslimpa trots att den är gjord på vatten.

  • zonale 6 juni 2008

    Gott tuggmotstånd och saftigt trots att det varken är fil eller någon form av fett i.

  • Chillfors 20 augusti 2008

    Ett mycket gott bröd! Lingonen och morötterna sätter väldigt god smak. Tyckte dock de blev ganska små/låga bröd (det blev väldigt många skivor till lunchen :) ) så funderar på att göra allt i en form nästa gång. För jag kommer helt klart göra det igen! :)

  • Yvonne01 17 oktober 2008

    Har idag bjudit mina arbetskamrater på detta bröd och det blev mycket uppskattat. Gott och väldigt enkelt att göra.

  • Marya Pallin 21 december 2022

    Bara en liten kommentar 1 lr 1½ liters formar? Mycket gott bröd som jag tål (tål ej vete) Jag kommer göra det fler ggr :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.