Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ann-Britts fisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

På önskemål från chatten lägger jag in detta vi fick på en middag igår :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C. Torka av filéerna om dom varit frysta Salta dem lätt Rulla ihop dem med den saltade sidan inåt och lägg dem i en liten smord ugnspanna, ca 25x35 cm. Salta lätt även på rullarna Strö över purjolöken. Vispa grädden Blanda den med majonnäs, senap, ost och vetemjöl. Blanda dill och gräslök med citronskalet Rör ned det i oströran Bred röran över fisken Gratinera 45 minuter eller tills gratängen fått fin färg. Garnera med klickar av röd och svart kaviar och citronskivorna.
  2. Servera med pressad potatis och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Okänd 31 maj 2011

    Helt suveränt gott! Den som gör detta blir inte besviken. Helt klart en helgrätt. Eftersom vi inte har nånting att anmärka på och jag gjorde precis efter receptet så får du en 5:a av oss!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.