- Serverar: 6 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
På önskemål från chatten lägger jag in detta vi fick på en middag igår :)
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175°C.
Torka av filéerna om dom varit frysta
Salta dem lätt
Rulla ihop dem med den saltade sidan inåt och lägg dem i en liten smord ugnspanna, ca 25x35 cm.
Salta lätt även på rullarna
Strö över purjolöken.
Vispa grädden
Blanda den med majonnäs, senap, ost och vetemjöl.
Blanda dill och gräslök med citronskalet
Rör ned det i oströran
Bred röran över fisken
Gratinera 45 minuter eller tills gratängen fått fin färg. Garnera med klickar av röd och svart kaviar och citronskivorna.
- Servera med pressad potatis och en sallad.
Publicerat den
9 januari 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Helt suveränt gott! Den som gör detta blir inte besviken. Helt klart en helgrätt. Eftersom vi inte har nånting att anmärka på och jag gjorde precis efter receptet så får du en 5:a av oss!