Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ann-Britts goda whiskykulor

 
Skriv ut

Ett vuxengodis jag alltid gör till jul. Uppskattat av alla som tycker om whisky, fikon och mandelmassa.

Ingredienser

Instruktioner

Klipp och kasta bort det hårda skaftet på fikonen. Klipp fikonen i bitar eller kör dem i matberedare. Häll över whiskyn och låt stå 1 ett dygn. Riv mandelmassan och blanda väl med fikonen till en smet. Gör små bollar. Smält blockchokladen i vattenbad och doppa bollarna däri. Lägg att stelna på smörpapper.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.