Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tips! Täck med folie den mesta tiden om du använder fryst lax, annars kan den lätt bli torr

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader Skär filen tvärs över i 8 bitar Salta dem lite på båda sidor Lägg dem i en smörad ugnsform Skär den ena citronen i skivor och stick in dem mellan laxbitarna Klicka på 1-2 tsk crème fraiche på varje laxbit Klipp persiljan grovt och strö den över fisken Baka fisken i ugnen i cirka 15 minuter tills den känns färdig Servera laxen genast till kokt potatis eller pressad potatis. Dekorera eventuellt med citronskivor och servera en fräsch sallad till
  2. Ps Jag använder crème fraiche med smaken blue cheese

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.