Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anna-Karins havrekakor

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Jättemumsiga med farinsockret, russinen och hasselnötterna!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör, socker och farinsocker poröst. Tillsätt ägg och vatten. Blanda mjöl, kanel, vaniljsocker, salt och bikarbonat. Rör ihop med äggblandningen.
  2. Tillsätt havregryn, russin och grovhackade hasselnötter. Rör ihop allt till en jämn smet. Forma 25 st bollar och placera på bakplåtspapper. Lägg på 2 plåtar för dom flyter ut.
  3. Grädda i 175 c i ca 12 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.