Mycket gott, håller med AnnaMaria, det är nog äpplet som gör "det".
Instruktioner
- Koka potatisen med skal för bäst resultat, det går dock att skala dem innan om man vill.
- Låt svalna. Skär potatisen i centimeterstora bitar.
- Blanda crème fraiche, grädde, majonnäs, skalat och finhackat äpple, finhackad gul lök, klippt gräslök, salt, vitpeppar och socker. Smaka av, krydda ev mer om du tycker det behövs.
- Blanda ner potatisen. Krydda över svartpeppar.
Potatissalladen görs med fördel dagen innan. Smakar dock bra efter 2-3 timmar i kylen. Om salladen känns torr efter tiden i kylskåpet, tillsätt extra crème fraiche eller grädde. Salladen ska ej vara torr!
Publicerat den
5 juli 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Detta var jättegott... En klar femma från mig.
Gjorde denna potatissallad till dopet av mitt minsta barnbarn Leia i lördags. Jag 4-dubblade receptet. Potatissalladen blev väldigt omtyckt och flera ville ha receptet. Jag skall förmodligen göra den idag igen, Pier mitt barnbarn tar studenten i morgon. Jag rekommenderar den här potatissalladen och tyvärr finns inte högre poäng än 5. Kram Ulla
Jättegott! En klar femma från hela familjen!
Gjorde denna potatissalladen i februari när vi hade dop/bröllop för 100 pers. Den är jättegod, rekommenderar den varmt! Kram Ulla
Vad glad jag blir...för det är nog minsann min potatisallad som ni lagat. Jag letade efter en ny sort - och hittar min. Skoj. Roligt att ni gillade den.Till och med på bröllop. Oj oj oj. Jag letar vidare bland alla era goda recept.
Kanongod potatissallad, med äpplen i blir det så fräsch smak. Ha en skön sommar!
SÅ GOD ! synd att det inte går att ge mer än 5 stjärnor.