Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anna Panna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En krämigt god kasslerpaj som blir succé bjudningen. Serveras med en god sallad till.

Ingredienser

Instruktioner

Gör pajdegen och tryck ut i en pajform. Låt vila kallt 15 min. Grädda det naggade skalet i 200 grader ca 15 min. Strimla kassler. Fräs champinjonerna. Finhacka lök som får fräsas mjuk utan att ta färg. Blanda i krossade tomater och tomatpurén och låt koka tills all vätska försvunnit. Krydda med stött rosmarin, stött timjan, salt & peppar. Blanda i philadelphiaost. Lägg strimlad kassler i pajskalet. Strö över champinjonerna, häll över röran och strö ev. över riven ost. Grädda nedre delen av ugnen i 200 grader 15-20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.