Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annas ägglåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Bra kvällsgott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva äggen och lägg dem i en smord eldfast form. Strö över dillen och lägg på räkorna och champingjonerna.
  2. Slå över såsen som kokats på vanligt sätt.
  3. Smält smöret, lägg i brödet så det suger upp smöret Lägg sedan brödet överst i formen.
  4. Grädda i ugn 225 grader i 15-20 min.
  5. Servera sallad till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.