Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annas festlax med chèvre

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Supergod laxrätt där krämig chèvre möter salt tapenade.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg de fyra laxbitarna i en ugnsfast form. Lägg olivtapenaden och chèvreosten i en skål och mosa ihop med en gaffel. Smaka av röran med peppar och ev. salt. Fördela blandningen på de fyra laxbitarna. Häll matlagningsgrädden runt om laxbitarna. Avsluta med att riva lite parmesanost över varje laxbit.
  2. Sätt in i ugnen i 20-25 minuter eller tills laxen är färdig och osten fått gyllenbrun färg.
  3. Servera med ris eller potatis och en god grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.