Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annas goda svarta bröd

(1 kommentar)  
Skriv ut

Härligt mustigt bröd som håller länge.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Blanda alla torra ingredienser.
  3. Tillsätt sirap, fil och russin. Rör om ordentligt.
  4. Olja 2 avlånga brödformar eller en stor rund form på insidan och bröa dem med sesamfrön.
  5. Grädda bröden i 2 timmar, långt nere i ugnen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • afklintberg 19 november 2009

    Ett helt underbart bröd som jag ntan inte kan vara utan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.