Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annas krämiga klyftpotatis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Fick detta en gång som tillbehör till grillat kött och det var supergott! Blir ungefär som potatisgratäng men med klyftor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och klyfta potatis. Lägg på en plåt och salta efter behov. Blanda ihop crème fraiche, grädde, grovmalen svartpeppar och valfri örtkrydda (jag har tagit pizzakrydda men det går bra med vilken örtkrydda som helst, t.ex oregano, timjan eller liknande).
  2. Smaka av ”såsen” och när du är nöjd häller du den sedan över potatisen.
  3. Grädda i ugn, 225 grader, ca 40-50 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Okänd 4 augusti 2008

    Verkligen supergott!!! Tack för ett gott recept :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.