Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annas tomatssoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Folk kan rynka på näsan när man nämner tomatsoppa, men denna lovar jag att alla vill ha receptet till. Tjock och underbart kryddig. Går utmärkt att frysa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken, späd med vatten, tomatkross, salt, vitpeppar, buljong, socker/honung.
  2. Låt koka... ju längre desto godare
  3. Fräs under tiden bacon i bitar, kabanossen i bitar, hacka kräftsjärtarna
  4. Lägg i bacon, kabanoss samt gräslök i soppan, koka fem minuter
  5. Strax innan servering, lägg i kräftstjärtarna, de får inte koka, då blir de sega.
  6. Rör ihop pressad vitlök med creme fraiche att droppa i soppan vid serveringen.
  7. Servera med grovt bröd och smakrikt öl

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.