Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annas vegetariska lasagne

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Min arbetskamrat gav mej detta goda recept på en vegetarisk bjudrätt som föll mej väl i smaken! Ta i svamp om du gillar det.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka lök och morötter i små tärningar. Bryn dem i oljan, slå på tomater. Koka i 15 min. Blanda keso och kryddor. Rör samman med tomatröran. Varva sås och plattor i en form. Sås och ost överst. Grädda i 225 grader ca 30 min. Servera gärna vitlöksbröd till och en god sallad!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • imri 21 mars 2011

    Vegetarisk lasagne är inte helt vegetarisk, på grund av keso och ost.

  • mz66 22 mars 2011

    Man kan va riktigt petig oxå....förresten finns det väl nån form av tofuost man kan ta i stället annars blir denna rätten riktigt tråkig. Kalla den för "nästan vegetarisk lasagne" då.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.