Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annes coleslaw

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Coleslaw passar lika bra till grillat kött som om man stekt det i stekpanna, till köttbullar, korv - ja, nästan vad som helst. Det enda som sätter stopp är fantasin, som vanligt!

Ingredienser

Instruktioner

Strimla vitkålet med en osthyvel. Blanda ner gräddfil, majonnäs, senap, persilja och kryddor. Rör om allt. Lägg upp i en snygg skål. Gör inte mer än att det går samma måltid, det blir inte så gott att spara till nästa dag. Det blir lite vattnigt då. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lena 27 november 2008

    Denna var kanon har gjort den tills i morgon då vi ska ha kött o potatis klyftor. Tack för ett super gott recept.. Ha en bra kväll. Mvh Lena

  • Majainorr 18 mars 2009

    Denna coleslaw gillade jag! Tog 200 g vitkål och det funkade hur bra som helst!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.