Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annes jägargryta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En mustig gryta för Er som gillar vilt. Gör den gärna dagen före, den blir bara godare! Tips: lägg enbären och lagerbladen i en tekula, så går de lätt att ta bort före serveringen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn löken och svampen, lägg i köttet och bryn. Krydda.
  2. Strö över mjöl, lägg i buljongtärningen, häll i tomaterna och vin/öl.
  3. Efterkoka två-tre timmar, eller tills köttet är mört.
  4. Häll i grädden strax innan serveringen och låt grytan få ett uppkok.
  5. Ta upp enbär och lagerblad före servering.
  6. Servera med ris och grönsallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.