Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annica´s arraksbollar

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Kanongoda arraksbollar och dessutom utan en massa kaksmulor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna först i en bunke.
  2. Tillsätt sedan arrak och blanda. Blanda sedan i smöret, rör om ordentligt så det inte blir smörklumpar i.
  3. Om man inte vill ha så mycket arraksmak i kan man ta 3 msk arrak och 1 msk grädde. Gör bollar och rulla dem i chokladströssel. Ät och njut.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lunchdax 17 november 2009

    Min kommentar igår registrerades tydligen inte... hm.. hursomhelst: Arraksbollarna blev mycket goda! Jättebra att man slipper "ödsla bort" kaksmulor också! Jag hade i 1,5tsk arraksessens istället för ren arrak, och det blev lagom! Stort recept så det räcker till många små bollar =)

  • buuu 5 februari 2012

    Supergoda!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.