Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annicas Exotiska kålröra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Detta recept är mitt eget och skapades i går.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dag 1 : Koka potatisen i saltat vatten. När potatisen är mjuk, låt den kallna och ställ den sedan i kylskåpet.
  2. Dag 2: Sätt på plattan och ta fram en teflongryta. Lägg smör eller matolja i kastrullen.Strimla kålen fint och häll kålen i kastrullen. Skär skinkan,löken,potatisen och paprikan i små kuber. Tillsätt dem i grytan samt saltet och kryddpeppar. Stek och rör om med en träslev eller trägaffel tills de börjar bli gyllenbruna och kålen mjuknat. Skala bananen och skiva den i fina skivor och häll dem i grytan! Stek i ca fem minuter och tillsätt sedan sirapen. Rör om och stek röran i ytterligare 5 minuter. Garnera med lite hackad persilja.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kocken_Annica 29 december 2008

    Glöm inte att skala potatisen ifall ni inte skalade potatisen förrän ni kokade dem.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.