Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annieanns grönsaksgryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-7 portioner
Skriv ut

En egen komponerad gönsaksgryta med rotfrukter. Krydda får man igentligen göra efter egen smak

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna kålroten, sötpotatisen, potatisen och den gula löken, samt salladslöken. Riv moroten. banda samman allt även de röda linserna.
  2. Lägg allt i en ugnsfast form.
  3. Blanda i hop kryddorna med matlagningsgrädden och cremefraiche, keso samt den rivna ingefäran. och häll över grönsakerna . Man kan även lägga riven ost på, i det här fallet använde jag ströbröd av majsmjöl. in i ugnen på 225grader. På bilden har jag garnerat med egen odlad persilja, samt ringblomma :-)
  4. Kålrot är väldigt c-vitamin rik....och man kan faktiskt använda den till annat också än bara till rotmos tycker jag. /Annieann

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • peppra 21 juli 2011

    Fantatsiskt gott!!!

  • ollerwe 21 mars 2015

    Hittar inte hur länge ska vara i ugnen...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.