Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annikas goda kokos- och björnbärspaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkel att göra. Använd djupfrysta, tinade björnbär. Ta vara på saften efter upptiningen, använd den för en saftigare paj.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda tinade björnbär med kokosflingor och socker. Häll blandningen i en smord, ugnsfast form. Häll spadet från björnbären, över blandningen. Detta är viktigt, annars blir pajen lite för torr. Hacka samman smör och mjöl till en smuldeg. Häll smuldegen över bär- kokos -och sockerblandningen. Grädda i nedre delen av ugnen i 225 grader i ca 30 minuter. Servera ljummen med vaniljsås eller glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.