Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annika´s kycklingratäng

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Supergod. Pröva!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn filéerna i matfett smält med ingefära i stekpannan. Salta och peppra. Efterstek filéerna ca 10-15 min. Låt svalna något och skär på längden. Knaperstek bacon.
  2. Sås: Vispa ihop ovispad grädde, mjölk, chilisås, potatismjöl och kryddor. Vispa om noga så att mjölet löses ordentligt.
  3. Lägg filéerna i en ugnssäker form , lätt smord. Strö över bacon och häll över såsen. Strö över riven ost och paprikapulver.
  4. Gratinera i 225 gr i 10- 15 min. servera gärna med ris och sallad

Kommentarer (3)

  • Dunadain 9 februari 2009

    Testade detta recept igår. Helt enkelt en underbar och enkel rätt. Går att variera. Nästa gång skall vi prova med lite extra bacon och extra curry.

  • SDMaya 4 september 2009

    Gott och relativt lättlagat! :) Uppskattat av alla som blev bjudna! Tack för receptet.

  • Razzel 4 november 2009

    Tack för receptet. Det var lättlagat och supergott. Mvh Razzel

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.