Supergod. Pröva!
Instruktioner
- Bryn filéerna i matfett smält med ingefära i stekpannan. Salta och peppra. Efterstek filéerna ca 10-15 min. Låt svalna något och skär på längden. Knaperstek bacon.
- Sås: Vispa ihop ovispad grädde, mjölk, chilisås, potatismjöl och kryddor. Vispa om noga så att mjölet löses ordentligt.
- Lägg filéerna i en ugnssäker form , lätt smord. Strö över bacon och häll över såsen. Strö över riven ost och paprikapulver.
- Gratinera i 225 gr i 10- 15 min. servera gärna med ris och sallad
Publicerat den
1 maj 2008
Kommentarer
Skriv kommentar
Testade detta recept igår. Helt enkelt en underbar och enkel rätt. Går att variera. Nästa gång skall vi prova med lite extra bacon och extra curry.
Gott och relativt lättlagat! :) Uppskattat av alla som blev bjudna! Tack för receptet.
Tack för receptet. Det var lättlagat och supergott. Mvh Razzel